För alla de som har börjat eller ska börja på Magnus Åbergsgymnasiet är detta en spännande tid i livet. Här handlar det om att välja rätt linje baserat på vad du vill göra i livet och vilka dina intressen och förutsättningar är. Precis som i resten av Sverige tänker alla som ska börja på Magnus Åbergsgymnasiet i Trollhättan samma sak. Magnus Åbergsgymnasiet är en skola som ingår i Kunskapsförbundet Väst, vilket är en av de största utbildningsaktörerna imagnus åbergsgymnasiet Västsverige. I samma grupp som Magnus Åbergsgymnasiet ingår även tre andra skolor och utbildningscentrum. Dessa är Birger Sjöbergsgymnasiet i Vänersborg, Nils Ericssongymnasiet i Trollhättan och Vuxenutbildningen, som finns i både Trollhättan och Vänersborg.

Stora möjligheter med Magnus Åbergsgymnasiet

På Magnus Åbergsgymnasiet, som är ett gymnasium med många utbildningar och hög kvalitet, kan de flesta som ska söka en gymnasial linje hitta ett bra alternativ. Här finns det möjligheter att välja många olika inriktningar och linjer, som spänner från hotell och restaurangbranschen till högskoleförberedande ekonomi och samhällsprogram, samt bygg och elutbildningar. Allt detta gör att Magnus Åbergsgymnasiet blir ett komplett gymnasium och ett självklart val för många. Magnus Åbergsgymnasiet är också ett mycket trivsamt, rent och modernt gymnasium, med trevliga och rena lokaler samt kunniga lärare med många års erfarenhet av yrkeslivet.

Tillsammans med de andra tre utbildningscentrumen som ingår i Kunskapsförbundet Väst erbjuder Magnus Åbergsgymnasiet ett av de bredaste fältet av gymnasiala utbildningar som du kan hitta, vilka alla håller en mycket hög kvalitet. Sammanräknat på dessa olika utbildningsplatser finns det idag cirka 3000 elever på gymnasienivå och knappt lika många inom den stora vuxenutbildningen. Just när detta skrivs är det dags att tänka till om du är den som har blivit antagen eller avvisad från en utbildning. Här finns en omvalsperiod, där du har möjligheten att söka till en annan linje. Detta ger dig friheten att verkligen veta att du har gjort rätt val.